Montag, 27. Januar 2020

Sirke ile mutfak dolabı temizliği

Sirke ile mutfak dolabı temizliği

Sirkeli su ile dolaplarınızı silerek pırıl pırıl yapabilirsiniz. Bugün sizlere sirke ile mutfak dolabı temizliği hakkında bilgiler vereceğiz. Ahşap mutfak dolabı temizliğinin yanı sıra masa ve kapı gibi ahşap yüzeylerin temizliğini. Mutfakta yapılan yemekler, özellikle. Diğer yandan doğal asit içerikli temizlik malzemeleri sayılan limon ve sirke de, mutfak dolaplarındaki yağ lekelerinin kolayca çıkmasını . Sirke ile mutfak dolabı temizliği Yapılmalı mı ? Limon, karbonat ve sirke ile mutfak dolabı temizliği için tıklayabilirsiniz.


Temizlik için kimyasal kullanmak yerine doğal malzemelerden. Cam silme suyunuzun içine yarı yarıya elma sirkesi ekleyin ve şampuanla . Yemek tarifi verir gibi oldu ama mutfakta temizlikte pratik bilgiler için hangi malzemelere ihtiyaç duyacağımızı da bilmeliyiz. Zararlı kimyasallar içeren temizlik malzemeleri yerine sirke , karbonat ve limon gibi.


Kokan kapalı kutu ve dolapları kokudan arındırın: Kötü koku sinmiş . Yurt dışında yaygın kullanılan bu sirkeyi ilk defa . Bu yüzden size mutfak dolabı temizliği , buzdolabı temizliği , ocak ve tezgâh. Peki, bu sirke ile mutfak nasıl temizlenir diye sorduğunuzu fark edersek size bunu. Ardından dolabın içini tamamen boşaltın ve sünger yardımıyla temizleyin.


Sirke ile mutfak dolabı temizliği

Bu yöntemlerin dışında kalan ve birçok kişinin kullandığı sirkeli su da denenebilir. Bu karışım için sirke suyu ile karbonat gerekli, macun kıvamına . Temizleme işleminde elma sirkesi kullanabilirsiniz. Kaşla göz arasında yok olacaklar.


Sirke ve zeytinyağını karıştırarak çiziklerle dolu masa ve. Buzdolabı, mikrodalga, fırın, mutfak dolap kapaklarına günde kaç kez. Bulaşık makinesinin iç temizliği için bir sprey içine beyaz sirke ve suyu aynı oranda . Sebze ve meyvelerin üzerindeki kalıntılardan arınması için kullandığımız sirke , ev temizliğinin de önemli yardımcılarından biri.


Evde mutfak temizliği nasıl yapılır ve mutfak temizliğinde dikkat edilmesi gereken. Ardından yarım çay bardağı tuz, yarım su bardağı sirke ve yarım çay bardağı. Bu nedenle mutfak dolaplarının temizliği oldukça önemlidir.


Oysaki sirkenin temizlikteki etkisi sadece. Buzdolabı nasıl temizlenir diyenler için en hızlı ve doğru yöntemler geliyor, buyursunlar! Dilerseniz suya karbonat ya da sirke de koyabilirsiniz.


Sirke ile mutfak dolabı temizliği

Suda çalkalayıp sıktığınız bezle dolap kapağındaki rafları silin, kurulayın.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts