Freitag, 16. Februar 2018

Halı temizliği için kadınlar kulübü

Evinizin güzel kokması için yer silme suyuna birkaç damla parfüm. Daha sonra varsa halı yıkamada kullanılan bir deterjanla da ikinci silme işlemini . Halınızı silerken mümkün olduğunca kuru kalmasını sağlamanız gerekir. Bu nedenle temizleme işleminde, özellikle . Okulda, terasta ya da havuz çevresinde kullanılan bu halılar çok geniş bir renk ve.

Kir, toz veya lekeleri kolay bir şekilde göstereceğinden beyaz halılar. Silme işlemi ile temizlik kimyasalının halı yüzeyinden yüzde yüz. Polipropilen halılarda, halı yapımında kullanılan elyafın özelliğinden dolayı daha kolay ve kısa.


Tıpkı halı yıkama dükkanlarına halıları bıraktığınız gibi…. Kendimce en zararsız kimyasallarla halımı temizliyorum. Halılar , en çok kullanılan ve en çok kirlenen tekstil yüzeyleri arasında yer alır.


Ancak temizlik konusunda hassas olan birçok kişi halı temizleme firmalarını beğenmiyor.

Nedeni ise temizlikte kullanılan deterjanların kalitesi ve içerikleri halıyı . Zamanla biriken tozlar, evcil hayvanlarımızın bıraktığı izler, üzerine dökülen çay ve kavhe lekeleri. Evde halı nasıl temizlenir püf noktalarını bu . Tıpkı çamaşırlar gibi halı ve döşemeler de gündelik kir ve dökülmelere maruz kalabilir. HALI TEMİZLİĞİNDE DETERJAN NASIL KULLANILIR. Ancak halı yıkama fiyatları fazla gelebileceği gibi, bu şirketlerde kullanılan ürünlerde bulunabilecek kimyasallar uzun vadede sizin ve aileniz için çok daha . Bir kovanın içine koyulan suyun içine biraz sirke damlatın. Sirkenin fazla kaçmaması çok önemlidir.


Elektrikli süpürge ile düzenli temizlik yapıldığında silme işlemi ile halı. Satın aldığınız deterjan 1yün halılar için kullanılır durumda olmalıdır. Ayrıca yine satın alacağınız halı silme deterjanı ağartıcı veya parlatıcı . Halı Temizleme İpuçları Nelerdir? Ofis koltukları ve otomobil koltuk yüzeylerinde de kullanılabilir. Bu üçlü ister karıştırılarak ister ayrı ayrı kullanılarak halının temizlenmesi.


Durulama işleminde yumuşatıcı kullanılması bu sabun ve deterjan . En çok kullanılan eşyalardan biri olan koltuklar aynı zamanda en çok.

Elektrik süpürgesi ile süpürmeden silme işlemine başlamayınız. Jel kıvamına gelinceye kadar malzemeleri karıştırıp bulaşık süngeri ile kullanılabilir. Orta boy bir halı için bir bardak mısır nişastasını (veya karbonatı) .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts