Mittwoch, 30. Dezember 2020

Vanish gold szőnyegtisztító por

A benedvesedett tisztítópor. Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Vizes porszívót használt-e valaki a szőnyegtisztító por felporszívózására?


Majd tok lelkesen, hogy . Megújítja a szőnyegeket. Jóval hatékonyabb, mint az egyszerű porszívózás, . Gyakran rendezek házibulit, ezért a háztartásomban az egyik legfontosabb szer a szőnyegtisztító. Tekintsd meg a termék. Folttisztító - fehér . Vanish szőnyegtisztító por , ismeritek? Nyitás előtt jól rázza fel 5-ször hatékonyabb az egyszerű porszívózásnál, megújítja a . VANISH GOLD SZŐNYEGTISZTÍTÓ POR 650g, Vimix.


A gyorsan száradó, nedves por segít eltávolítani a szőnyeg mélyén található koszt és port. Az eredmény: tiszta és száraz szőnyeg perc száradás után. A Takarítók Boltja webáruházban kedvezményekkel vásárolhat. Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.


Súlyos szemirritációt okoz. Szinte bármelyik nagyobb áruházban kaphatunk ebből a termékből a használatához egy porszívóra és egy seprűre esetleg kefére. Erre a szőnyegtisztító porra gondoltam, ha ez működik.


Az a por tényleg csak pénzkidobás. Kartonozás: karton(4) . Karcher KÄRCHER RM 7Classic CarpetPro Szőnyegtisztító por (8g). Kézi szőnyegtisztító sampon. Mélytisztító részecskékkel. Praktikus csomagolása miatt rendkívül egyszerű a használata.


Mély tisztító részecskékkel rendelkezik. Rázza a szőnyegre, kefével dörzsőlje meg, majd porszívózza ki. Egyszerű és kényelmes megoldás a szőnyeg . Ultra mosogatópor zacskós fertőtlenítő hatású zöl 5g.


Ezeken az oldalokon megtalálja a Reckitt Benckiser Európában kapható összes termékei összetételének listáját. A kívánt termék kiválasztásához válasszon az .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts