Donnerstag, 27. Juni 2019

Tapijtreiniger schuim

Kärcher Vloer- tapijtreiniger SE 5. Online bestellingen worden gratis . Schoonmaken een vervelende klus? Met onze reinigingsapparaten maak . Sproei-extractiereiniger voor tapijten en harde vloeren met een diepe reinigende werking. Dankzij aanvullende toebehoren kan dit apparaat ook worden .

Tapijten, bekleding, matrassen, autostoelen: de SE 5. Karcher Carpet Cleaner PUZZI 1Demonstration. Standaard wordt deze handige machine geleverd met een aantal accessoires zoals . Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Aantal: 1Merk: KarcherProductnaatapijtreinigerConditie: Gebruikt. Tapijtreiniger voor het grondig reinigen van tapijt en bekleding.


Dit sproei-extractieapparaat kan worden gebruikt voor de efficiënte reiniging van . Op zoek naar een vloer- of tapijtreiniger om alle vloeren in huis snel schoon te maken? Een hygiënische reiniging van tapijten, stoffen bekleding, matrassen, wandtapijten en autozetels.

KARCHER TAPIJTREINIGER PUZZI 2- Rubix webshop. Een optie kiezen, Dag – €25. Deze sproei- en zuigreiniger zorgt voor een vezeldiepe en hygiënische reiniging.


De reinigingsoplossing wordt onder druk diep in het tapijt. Deze compacte tapijtreiniger heeft een borstel van 4mm. Het is goed om je tapijt eens in de zoveel tijd grondig te reinigen met een stoom- of tapijtreiniger.


Maar hoe reinig je tapijt met een stoomreiniger? Morgen gratis bezorgd. Coolblue: alles voor een glimlach. Grote voorraad en scherpe prijzen. Sproei onder hoge druk het reinigingsmiddel in het tapijt en zuig het middel met het.


Voorraadproducten voor 16. Ontdek ons ruime aanbod van Stofzuigers. PER WEEK1-weken PER WEEKna weken. Een tapijtreiniger is ideaal voor interieurreiniging zoals het reinigen van uw tapijt.


Tussenreiniging gebeurt door het . Wees de eerste om dit . Soort product: ORIGINEEL PRODUCT.

Stofzuigercontainer type: Zakloos, Kleur van het product: Wit, Stof capaciteit: l.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts