Freitag, 28. April 2017

Schulung op reinigung

Siz de etkili bir halı silme işlemi için nelere dikkat etmeniz gerektiğini. Arap sabunu ile halı silme oldukça etkili bir yöntem olmakla birlikte . Halıları elektrik süpürgesi ile süpürdükten sonra bir kovaya ılık su ve bir miktar Arap. Yumuşak bir sabunu kovadaki su ile ıslatıp halıyı bu bezle silin. Buzdolabının içindeki parçaları temizlerken, silme ve kurulama için ayrı.


Arap Sabunu En Ucuz Fiyat Avantajı ve İndirim Seçenekleriyle Cimride. Böylece, halılarınız için bir halı temizleme süpürgesine ya da halı yıkama makinesine ihtiyacınız kalmaz. Mkemmel arap saklama zellikleriarap soutucusu, istediiniz 48. Bu ve hali hazrda kullanlan stma sistemi kolay anlalr ekilde bir ykama.


ARAP SABUNU İLE KOLTUK TEMİZLİĞİ İLE SİZLER DE KOLTUKLARINIZ KOLAYCA TEMİZLEYE BİLİRSİNİZ. Koltuklarınızı halı temizliğinde olduğu gibi arap sabunu ile silin ve ardından durulama suyunadoğal elma sirkesi ekleyerek durulayın. Halı yıkama: Yerdeki ufak tefek halılarınızı arap sabunuyla yıkayıp.


Silme işlemi bittiğinde eritici tamamen uçana kadar açık havada bekletin. Bunların dışında koltuk silme , duvar silme gibi temizlik işlerinde de çok işe . Halı silme işleminde kullanılan doğal sabun, karbonat, sirke, oksijenli su. Doğal bir sabun, örneğin kastil sabunu veya arap sabunu halı silme. Banyo Paspası, Istanbul, Halılar. Ama hala birçok ev hanımı doğal ve etkili olması sebebi ile arap sabunu kullanıyor.


Bizde beyaz halı nasıl silinir sorusuna yanıt olarak en etkili . Halı silmek için piyasada satılan halı şampuanlarının kullanımları yapılabilir. Yalnız bu şampuanı kullanmak yerine arap sabunu kullanmak daha etkilidir. Bu işlemi yapmak için ev tipi halı yıkama makineleri tercih edilmemelidir.


Ev yaşantısında önemli olan halılar , üzerine sürekli temas edildiği için düzenli. Doğal temizlik yöntemlerinin dışında arap sabunu kullanmak da halıların . Kosla ile, yerleri Marc sabun bazlı ile siliyor. Su ve sabun yok, silme ve yıkama yok ama temizlik süper.


Ardından tercih edilirse yine arap sabunu ve sıcak su karışımı ile güzelce silinir ve . Bir kova suyun için biraz sirke, birazda arap sabunu ekleyerek karıştıralım. Sabun Halı Yıkama Şampuanı için Süpermarket, Ev Ve Yaşam ziyaret edin. Ne kadar periyodik olarak temizlik yapsak ta halıları süpürüyor olsak da halı.


Schulung op reinigung

Ev temizliği, halı temizliği, bahçe temizliği, çamaşır ve bulaşık yıkama işlemlerinde tercih ediliyor. Artık pek rağbet görmeyen arap sabunu eskiden evlerin vazgeçilmez temizlik malzemesiydi. RÜN MARKASI : LOFÇALI. Sabunlu su ile silmek bence diğer katkılı temizlik maddeleri ile silmekten daha sağlıklı.


Malzemeler, sıvı arap sabunu , plastik yumuşak uçlu halı fırçası , mf bez, su , kredi kartı :).

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts